Ben je ondernemer en wil je graag je bedrijf in de kijker zetten op het turnfeest? Dat kan! Je kan een advertentie plaatsen op ons projectiescherm. Zo geniet jij van de promotie voor je onderneming en wij van de nodige sponsoring. Een unieke kans om je bedrijf aan ons publiek voor te stellen!

We zullen ook nu weer kunnen rekenen op een ruime publieke belangstelling. Niet minder dan 800 toeschouwers zullen tijdens een drie uur durend spektakel meer dan 250 gymnasten aan het werk zien. 

Met het plaatsen van een projectiescherm van niet minder dan 12 m² (4m x 3 m) bieden we jou de mogelijkheid om je bedrijf aan ons talrijk publiek en aan onze gymnasten voor te stellen. We voorzien projectiemomenten van telkens 30 minuten voor, tijdens en na de twee shows. 

Wat kost het?

Je betaalt € 75 voor je advertentie op het scherm tijdens de twee shows en eventueel een visitekaartje op elke tafel. 

Hoe werkt het?

Heel simpel! Je bezorgt ons je advertentie via het online formulier. Wij gieten de info in onze KLT- lay-out en sturen ze ter goedkeuring naar je door.

Na je goedkeuring stort je € 75 op onze rekening: BE 35 3200 1487 6537. Wij bezorgen je graag een betalingsbewijs. Nadien ontvang je de volledige presentatie in pdf.